Pura Vida Baby Spa & Beauty ben ik begonnen in december 2016.

Na enkele jaren gewerkt te hebben in diverse salons en aan huis heb ik mijn passie gevolgd en ben ik gestart met Pura Vida Baby Spa & Beauty

Bij Pura Vida Baby Spa & Beauty kun je terecht voor Baby Spa sessies, baby massages, huid verbeterende behandelingen, ontspanningsbehandelingen, gel nagellak en spray-tanning.

Mijn naam is Linda Hulsinga-Wever. Ik ben getrouwd. Samen hebben we twee kinderen, een dochter en een zoon.
Mijn liefde voor het vak uiterlijke verzorging zat altijd al in mij, Vroeger speelde ik dat ik mijn eigen beauty salon had. Later was ik vaak bezig met make-up, maskers en nagellak. Dat ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste ging volgen kwam dus ook niet als verrassing.
Ik vind het fantastisch om mijn klant optimaal te laten ontspannen en daarnaast de conditie van de huid te verbeteren. Soms zijn huidproblemen een puzzel. Ik vind het een uitdaging om samen te zoeken naar de oorzaak en de oplossing.

Met het krijgen van de kinderen kreeg ik ook interesse in het onderhouden en/of verbeteren van de liefdevolle band tussen moeder en kind. Ik ben toen eerst de opleiding tot baby massage docent gaan volgen om enige tijd daarna de praktijk uit te breiden met een privé baby spa. Het plezier en de liefde die ik mag meemaken tijdens de sessies is geweldig. Als een mama zich minder goed voelt vanwege problemen of onrust bij haar baby of vanwege persoonlijke problemen bied ik haar een luisterend oor en kan ik uit eigen ervaring tips geven die haar weer op weg helpen.

Het meest recent heb ik het geven van gellak behandelingen toegevoegd in de praktijk. Het mooi verzorgen van de nagels en er creatief mee bezig zijn geeft mij veel voldoening.

Ik heb voor mij een onwijs leuke werkplek gecreëerd waar jij heerlijk kunt komen ontspannen, genieten of een persoonlijke boost kunt ervaren.

Zie ik je binnenkort bij mij in de praktijk?