Ik vraag jou graag rekening te houden met de volgende maatregelen die ik heb moeten treffen vanwege het Corona virus:


* Kom niet als je koorts hebt, ziek of verkouden bent of als 1 van jouw gezinsleden deze klachten heeft. Mocht je wel komen en ik constateer deze klachten dan ben ik genoodzaakt de afspraak te annuleren.
* Bij binnenkomst draag je een mondkapje. Als je voor een gezichtsbehandeling komt mag het mondkapje pas af als je op de behandelstoel zit.
*Als je binnen komt schudden we geen handen.
* Vervolgens was jij jouw handen en daarna desinfecteer je deze met de gel die voor jou klaar staat.
* Kom stipt optijd. Niet te vroeg zodat je even moet wachten maar ook niet te laat waardoor de behandeling uitloopt en de volgende klant op jou moet wachten.
* Zorg dat je thuis naar het toilet bent geweest. Deze is in de praktijk alleen voor nood beschikbaar.
* Betaal contactloos.
* Heb je een Beauty behandeling of een behandeling m.b.t. het verven of harsen van jouw gezicht? Dan vraag ik jou een groot badlaken mee te nemen die dan op de behandelstoel kan worden gelegd. Daarna kun jij hier plaats nemen.
* Heb je een Baby Spa sessie geboekt? Dan vraag ik jou een grote hydrofiel luier, een badcape en een hydrofiel luier om af te drogen mee te nemen.

Ik draag in de praktijk een mondkapje, was en desinfecteer mijn handen voordat jij binnenkomt en nadat je bent weggegaan, ik desinfecteer de praktijk nadat je bent weggegaan.