Ben je opzoek naar een ultiem relax moment voor jezelf? Even de dagelijkse beslommeringen opzij zetten en echt even een me-time moment?
Kom dan bij mij in de praktijk en boek een relax facial treatment. Op basis van jouw wensen zorg ik voor een ontspannen gezichtsbehandeling met uiteraard diverse verwenmomenten die ervoor zorgen dat jij helemaal verkwikt en uitgerust weer naar huis gaat.

Ben je opzoek naar een huidverbeterende behandeling? Boek dan een skin improving treatment.
Persoonlijke aandacht tijdens een moment voor jezelf met als doel de huid in natuurlijk evenwicht te brengen en houden. Dit is waar het, tijdens de huid verbeterende behandelingen, om draait.

Jouw huid staat aan de basis van de behandeling. Op basis van jou wensen en je huidconditie gaan we een behandelmethode opstellen om te zorgen dat we het gewenste resultaat kunnen bereiken.

Tijdens de gezichtsbehandelingen maak ik gebruik van de producten van Chris Farrell. De producen van Chris Farrell zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn gericht op het zelfherstellend vermogen van de huid met als resultaat een huidverbetering op natuurlijke wijze. Daarnaast bevatten de producten van Chris Farrell uitsluitend ingrediënten die zacht zijn voor de huid en het houdt de huid in een natuurlijk evenwicht.

Op al onze behandelingen en aanbiedingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

 

Relax facial treatments:

 

Short relax facial

Een korte gezichtsbehandeling van 30 min waarin jij kunt aangeven wat je graag zou willen tijdens deze tijd. Wil je graag delen van je gelaat harsen, verven of wil je liever een verfrissende reiniging met een massage? Dat kan. Bij binnenkomst overleggen we wat jij graag wil tijdens deze 30 min.

Duur: 30 min € 37,50 ♥

 

My time to relax facial

Geniet van een ontspannende gezichtsbehandeling van 45 min in te vullen naar jouw eigen wensen. Voor de behandeling begint bespreken we samen wat jouw wensen zijn. Vervolgens neem je lekker plaats op mijn behandelstoel en kun jij gaan genieten.

Duur: 45 min € 52,50  ♥

 

Relax to the max facial

Een heerlijk uur waarin jij alle aandacht krijgt en kunt genieten van een ontspannen gezichtsbehandeling. Voor de behandeling bespreken we samen wat jouw wensen zijn. Vervolgens kun jij een uur lang genieten van ontspanning, rust en een fijne facial.

Duur: 60 min € 67,50 ♥

 

Pura Vida relax deluxe

Geniet van een kopje thee of koffie. Hierna beginnen we met een voetenscrub en voetenbadje. Een zorgvuldige gelaatsreiniging, wenkbrauwen epileren of harsen, peeling met aansluitend dieptereiniging, concentraat, massage, gezichtsmasker en ronden we af met een passende huidverzorging. Tijdens het gezichtsmasker kunt u genieten van  een handmassage en voetmassage.

Duur:   115 min  € 117,50 ♥

 

 

Skin improving treatments:

 

Skin deep cleansing treatment

Reinigen van een onzuivere huid

Duur: 30 min    € 37,50  ||

 

Skin improving treatment Basis Detox

Detox gezichtsbehandeling met een diepe huidreiniging.

Duur:   50 min  € 57,50  ||

 

Skin improving treatment compact

Huidverbeterende behandeling bestaande uit een touch-up  huidanalyse, reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, concentraat, masker en afsluitende verzorging.

Duur:   45 min  € 52,50  ||

 

Skin improving treatment compleet

Huidverbeterende behandeling bestaande uit een touch-up huidanalyse, reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, concentraat, massage, masker en afsluitende verzorging.

Duur:   60 min  € 67,50  ||

 

 

 

Liever een losse behandeling of een extra toevoeging aan een behandeling?
Bekijk hier onze speciale prijslijst >>