Toen ik een aantal jaar geleden op internet de Baby Spa zag dacht ik gelijk: dit wil ik naar Assen halen om een ultiem geniet moment tussen moeder/vader en kind te creëren. Eerst kijk je naar je baby die heerlijk aan het floaten is. Dit zorgt voor ontspanning voor de baby maar ook zeker bij jou als ouder. Er is niets schattigers dan je baby zien floaten en genieten. Dit zal de band tussen jullie versterken omdat jij liefde voelt en dat zal uiten door je blikken en woorden of aanrakingen. Daarna volgt een babymassage waarbij je jouw baby zacht en liefdevol gaat aanraken. Jullie gaan een uur optimaal van elkaar genieten en dit zal er voor zorgen dat jullie weer met een batterij vol liefde en energie naar huis gaan.

Tijdens een Baby Spa sessie staat de liefde voor jouw baby centraal.
Het is een fijn bindingsmoment voor en met jouw kindje.

Bekijk hier onze tarieven >>

Bekijk hoe een floatsessie gaat >>

De Baby Spa is exclusief voor baby’s vanaf 10 dagen tot 9 maanden oud.
Jouw baby en jij zijn van harte welkom in mijn praktijk. Ik neem alle tijd voor jullie om je alles uit te leggen en om ervoor te zorgen dat jullie je op je gemak voelen. Tijdens de Baby Spa sessie beschikken jullie als enige over de Baby Spa ruimte. Je hebt dus alle rust en ruimte en we volgen jouw baby.
Tijdens een floatsessie heeft je baby alle ruimte om zelfstandig en vrij te kunnen bewegen in het warme water in het bad. Dit versterkt de spierontwikkeling. Tevens heeft het een positieve invloed op de bloedsomloop en op de neurologische ontwikkeling van je baby. Ook wordt de longcapaciteit vergroot vanwege de zachte tegendruk van het water op zijn of haar lichaam waardoor je baby dieper leert ademhalen. Een floatsessie zorgt ook voor verlichting bij darmkrampjes, constipatie en reflux. Doordat je baby zelfstandig beweegt tijdens een floatsessie wordt het zelfvertrouwen gestimuleerd. Ook heeft het een positieve invloed op het slaapgedrag van je baby.